Cocoo.se's nya ansikte.. är... FOKI!

Som du kanske vet så har det alltid varit jag själv som varit ansiktet
utåt i all marknadsföring.. men från och med nu blir det …FOKI!! :)  Jag föll pladask för hennes charm och jag tycker hon är en fantastisk förebild för unga tjejer! Hon är precis som Cocoo.se’s sortiment: Kul, trendig och annorlunda!

Klicka in på Cocoo.se om du vill se fler bilder på henne!
Du kan även läsa mer om henne i hennes blogg: www.fokis.se


Massa härliga nyheter!! :P

 

 Här är några av de nya ringarna som kommit in, på siten finns ännu fler!


Nya armband i helt underbara färger och former.. fler finns på siten :)

Här är ett axplock av alla nya halsband i roliga och vackra stilar!

Härliga nya örhängen i olika färger och mönster. Fler på siten:)


Klockor är alltid skoj speciellt nuförtiden när de inte kostar skjortan och det finns så många olika modeller att variera mellan. Här nedan är några av dem nya klockorna som kommit in och på siten finns ännu fler att kika på! :)
 Broscher är något som länge underskattats i Sverige.. nu har jag fått in mängder av fina broscher som kan pryda allt från mössan, jackan eller fästas på ett sammetsband och användas som både halsband eller armband! Fler på siten:)Härliga, tuffa nya hårspännen och diadem i coola och söta stilar. Kika in på hemsidan så ser du ännu fler!NYHET! Väsk/jack-hängare!
En smidig och ihopfällbar liten grej man alltid kan ha med sig i handväskan! (perfekt om man är på krogen och vill ha koll på sina grejer vid bordet eller baren man sitter vid) Kika in på siten så ser du dem allihopa! Kanske den perfekta julklappen till någon? Kostar 145 kr och finns i massa olika modeller. 


Hälsning från Daniela:)

Här kommer en söt hälsning från Daniela och hennes nya halsband, ni kan läsa mer om henne på hennes blogg http://eckelbobbah.blogg.se:) Jag blir alltid jätteglad när jag får in söta hälsningar från er! Så fortsätt skicka!! :)


Cocoo.se & Foki kalendern 2010! :)Cocoo.se & Foki's underbara kalender för 2010 som är helt fullproppad med härligt färgsprakande bilder, fina special erbjudanden, en fiffig tävling och.. inte minst en spännande Cocoo-surprise!! (ett fint smycke värde 85 kr) ...Årets juklapp?

Hälsning från Denise! :-)

Hej!

Jag ska bara säga att jag är super nöjd med varorna jag beställt hos dig :)

Det kanske skulle vara kul med en bild som visar upp vad jag köpt och hur mycket jag gillar det :)

/Denise

Tack snälla Denise! det var jättekul att se!!

Ni kan hälsa på Denise på hennes blogg;  www.denizes.se


Trevlig kväll!

Coco