Stockholm pride

Idag sätter Stockholm Pride igång och fortsätter fram tills på lördag! Det händer en massa kul i Stockholm under Pride-veckan :) Den fantastiska prideparaden som äger rum på lördag är ju alltid lika rolig att se!
Ni har väl inte missat vår snygga dubbelring som går i Pride-färgerna? :) Pris på ringen är 195 kr.
 

Wedding inspiration

 Inspirationsbilderna inför vår stora dag blir bara fler och fler, här är några av dem ;)

 


Muppar!

Var tvungen att dela med mig av denna underbara bild - mupcakes!! Så cooola! Vilken skulle du välja om du fick äta en? ;)


Kärlek!

Nytt i sortimentet hos www.cocoo.se :)


Australien...

...är verkligen ett enormt land! Den här bilden visar det verkligen tydligt. Har du inte varit där ännu så gör det om du kan... Kanske möter du liksom jag, din andra halva där? ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/346265/images/2012/pic_5011ac049606ee585a000063.jpg" class="image">


Cocoo i tidningen Frida

I senaste numret av tidningen Frida syns en vacker ring med natursten från Cocoo.se :)
 
 

Bildbomb från Cannes!

För en tid sedan var jag i Cannes på den årliga dansfestivalen som jag brukar delta i, tänkte visa lite bilder nu^^ Undrar du vem jag är på bilderna så har jag mestadels en rosa klänning på mig ;)


Favoriten!

En av mina absoluta favoriter är det maffiga pärlhalsbandet som finns i massa olika färger på www.cocoo.se Priset? 295 kr :)


Det här med bordsplacering...

...var ju mycket klurigare än jag någonsin kunnat föreställa mig! Hursom, bara jag får sitta bredvid min prins så blir jag nöjd ;) ...inte långt kvar nu till vår stora dag! <3 Här nedan; några olika och lustiga varianter av bordsplaceringskort^^


Blommor i stora lass

I fredags hamnade vi lite spontant på ett "Mojito roof top party" som verkligen var supernice, och gårdagskvällen hade vi ett gäng fina vänner över på tapasmys! Så det kändes lite halvsegt att åka ut till Plantagen med pappsen idag, men väl på plats gick vi loss totalt och bilen vart fullproppad med blommor! Nu ska det planteras för fulla muggar, 3 veckor kvar till bröllopet nu!! :))


Nu har dem fått svans ;)

Nu har vi fått in kaninskalen - med svans!! Söta va? ^^ Fler färger finns på siten!


Kakbak & mys

Jag har vid något enstaka tillfälle nämnt att jag i grund och botten är utbildad kock, men faktum är att det är konditoribiten som jag är allra mest svag för ;) Det är verkligen inte ofta jag lagar mat, utan det gör min karl då han verkligen gillar det :) Men igårkväll fick jag ett ryck och bakade en hallonchokladtårta till honom!


Delar av dagens outfit

Idag är en riktigt färgglad dag, och jag inviger mina nya små ballerinor som fick följa med hem från Cannes ;) På armen: armcandy combo från www.cocoo.se Xoxo


Haha! Vilka sötnosar

Kolla vilken underbar bild! Hoppas ni har en solig dag! Xoxo


Cocoo.se <3 Camilla Pihl

För en tid sedan skickade jag en liten present till fina Camilla Pihl. Det är en datormus i form av en röd bil med strass :) Här är två bilder från hennes blogg på sitt nya "vrålåk" ;) Bilen finns att köpa hos Cocoo.se för 195 kr. Läs Camillas fantastiska blogg här: http://camillapihl.no/